Odgovori na česta pitanja

Želite li saznati kako je raditi u JGL-u, što možete očekivati po pitanju svog profesionalnog razvoja ili kako ćete napredovati u našoj tvrtki – pročitajte odgovore u nastavku ili nam pošaljite svoje pitanje.

Kako je raditi u JGL-u?

Kada se pridružite našoj tvrtki, brinemo se da ne budete samo broj na popisu zaposlenika. Od prvog vas dana potičemo stvarnim projektima i dajemo vam priliku da doprinosite rastu i razvoju tvrtke. Ponosimo se činjenicom da privlačimo najtalentiranije i najkreativnije ljude, a to od nas zahtijeva stvaranje dinamične atmosfere u kojoj je svatko motiviran za sudjelovanje svojim kreativnim razmišljanjem. Imat ćete priliku iskazati se i dati svoj doprinos. Ne samo da odobravamo nove ideje, mi ih očekujemo. Prosječna dob naših zaposlenika od oko 37 godina dovoljno govori sama za sebe i dodatno čini kulturu tvrtke liberalnom, fleksibilnom, poduzetničkom i sveobuhvatnom. Naravno, bez obzira na brzinu i naporne zahtjeve posla, jedni prema drugima odnosimo se s poštovanjem i nastojimo se zabaviti u procesu. Naši neformalni stavovi i dodatne aktivnosti poput sportskih momčadi, učvršćuju međuljudske veze unutar organizacije.

Što mogu očekivati po pitanju svog profesionalnog razvoja?

U JGL-u vaš rast s tvrtkom naš je prioritet, kao i pružanje prilike da se suočite s novim izazovima i proširite svoje vještine i znanje. Svoje zaposlenike ohrabrujemo da uče i razvijaju se i unutar tvrtke i na vanjskim predavanjima, seminarima i konferencijama u drugim gradovima. Uz to, zaposlenike koji obećavaju šaljemo na dodiplomske i postdiplomske studije. Od njih se očekuje da diplomiraju, magistriraju i doktoriraju uz rad. Naši ljudi su naša najvrednija imovina - što više znate vi, više zna i JGL.

Kako ću napredovati?

To ovisi o vama! Vaš potencijal i postignuća odskočna su daska za raznolik poslovni put koji će vam pružati zadovoljstvo. Moći ćete kombinirati vokacijske i operativne odgovornosti, raditi na raznim projektima, steći stručnost na različitim funkcijama, istraživati različita profesionalna i kulturna okruženja. Ukratko, ispuniti svoju ambiciju. Proces upravljanja učinkom koristi se za procjenu učinkovitosti naših zaposlenika, kao i za uočavanje potencijala i razradu odgovarajućih profesionalnih putova. Na taj način mi upoznajemo svoje zaposlenike i pomažemo njihov razvoj.

Nakon što se prijavim za radno mjesto, kada mogu očekivati da ću dobiti odgovor od Odjela za upravljanje ljudskim resursima?

Nakon što nam dostavite svoj životopis i molbu, poslat ćemo vam potvrdu o primitku. Vaša će se molba i životopis pohraniti u našu bazu i, ako se ukaže potreba za djelatnikom vašeg profila, svakako ćemo vas kontaktirati.