O JGL-u

JGL je farmaceutska tvrtka u kojoj su kreativnost i strast, otvorenost izazovima i vjera u budućnost glavni pokretači razvoja.

U proteklih 25 godina postojanja vjerovali smo da uz iskusni i motivirani tim, ulaganjem vlastitih napora, partnerstvo s relevantnim tvrtkama iz cijelog svijeta, najvišu kvalitetu usluge i standarde poslovanja usklađene s europskom praksom možemo konkurirati na domaćem, regionalnom, a onda i na globalnom tržištu. Nismo pogriješili.

Gradeći odnose s našim kupcima i partnerima na međusobnom povjerenju, poštovanju i otvorenosti,  kontinuirano ulažući u razvoj i edukaciju zaposlenih, uspjeli smo izrasti u uspješnu i profitabilnu farmaceutsku tvrtku. S ponosom ističemo i da smo prisutni na četrdesetak tržišta, da smo usmjereni na daljnju internacionalizaciju poslovanja koje temeljimo na principima održivog razvoja, što podrazumijeva ekonomski rast, uz ekološku ravnotežu i socijalni progres.

Želja da budemo među liderima motivira nas na kontinuirano unapređivanje svih poslovnih procesa u smislu racionalne potrošnje energije, boljih uvjeta rada za naše djelatnike te optimalnog odnosa prema okolišu.

Kontinuirano preispitujemo svoje menadžerske politike i postupke a sve kako bi naše strateške odluke rezultirale poslovnim uspjesima i napredovanjem. Naš je cilj izvrsnošću uvijek nadmašiti očekivanja te osigurati zadovoljstvo kreiranjem provjerenih, efikasnih, inovativnih, modernih i prilagođenih riješenja za najsloženije potrebe.

Director

U budućnost gledamo optimistično i vizionarski i veselimo se novim izazovima. Kao tvrtka, ali i kao pojedinci, usmjereni smo na osiguranje dobrobiti, sigurnosti i zdravlja okoline i, u širem smislu, društva. Uključivanjem i aktivnosti društvene zajednice i pružanjem podrške istima težimo osigurati svoj prosperitet.

S poštovanjem,
Ivo Usmiani

Povijest

JGL je osnovan 1991. godine kao prvo i jedino privatno farmaceutsko dioničko društvo u Hrvatskoj.

Saznajte više

Principi poslovanja

Principi JGL-a očituju se kroz našu jedinstvenu odlučnost da unaprijedimo kvalitetu zdravlja.

Saznajte više

Korporativno upravljanje

Cilj JGL-a je razvijanje kulture okrenute partnerima, odnosno klijentima, kao i izvrsnim rezultatima.

Saznajte više