Adrialab

Adrialab je spin-off poduzeće u stopostotnom vlasništvu JGL-a, a osnovano je s ciljem podržavanja preustroja JGL-a, preuzimanja dijela portfelja i nastavka njegova daljnjeg razvoja.

Iza imena Adrialab stoji bogato farmaceutsko naslijeđe, ali i moderna tehnologija, iskustvo, znanost i inovacija. Tvrtka je fokusirana na rast i razvoj tradicionalnog dijela portfelja izdvojenog iz JGL-a te na uvođenje novih lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike proizvedenih u skladu s visokim standardima farmaceutske industrije. Specijalizirana je za proizvodnju polučvrstih oblika i nesterilnih otopina iz područja kozmetike, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda, sve prema strogim standardima GMP i ISO, a uz proizvodnju vlastitih proizvoda želimo postali partner za ugovornu proizvodnju drugim tvrtkama.

Ključne brandove, među kojima se ističu Dječja mast JGL, Holyplant, Nasine, Galenia i Dr. Bezz, Adrialab osnažuje, još više približava kupcima i time opravdava povjerenje vjernih kupaca te stječe nove.

Baštineći vrijednosti farmaceutske struke, snažan pečat koji je ljekarništvo ostavilo u Primorju i regiji, a potom i 24 godine iskustva industrijskog razvoja JGL-a, Adrialab raste na čvrstim temeljima u okrilju matične tvrtke, usmjeren na poboljšanje dvaju važnih segmenata života - zdravlje i ljepotu.

Prateći trendove i specifične zahtjeve farmaceutske industrije, Adrialab se opredijelio za farmaceutsku proizvodnju polučvrstih oblika (masti, kreme, paste...) i nesterilnih otopina (sirupi, kapi, losioni...) te je implementirao visoke standarde dobre proizvođačke prakse (GMP).

Više o tvrtki Adrialab i proizvodima koje nudi pročitajte OVDJE