Kvaliteta

S obzirom na to da je odnos prema kvaliteti u farmaceutskom poslovanju beskompromisan, naši napori da zadovoljimo i nadmašimo stroge principe dobre proizvođačke prakse rezultirali su važnim GMP standardima i ISO certifikatima, kao i brojnim auditima koje su proveli postojeći i/ili novi partneri.

Mi u JGL posvećeni smo unapređenju kvalitete života brigom o vašem zdravlju. Razumljivo, kvaliteta svih naših proizvoda, ali i usluga, za nas je ključni prioritet kako bi do svakog našeg korisnika u najkraćem vremenu stigao siguran i učinkovit proizvod. Za nas kvaliteta nije tek pitanje ispunjavanja propisanih zahtjeva, mi vjerujemo da je kvaliteta način razmišljanja i svakodnevnog postupanja. Takva nas filozofija dovodi do izvrsnosti kojoj težimo iz dana u dan i koja nas čini drukčijima.

Put od prve ideje o novom proizvodu pa do tržišta i korisnika često je vrlo kompleksan, no, neovisno o vrsti proizvoda i broju potrebnih koraka, u JGL-u primjenjujemo uvijek iste visoke standarde kvalitete. Zbog toga su i naši proizvodi koji nisu iz skupine lijekova (dodaci prehrani, kozmetički proizvodi) razvijeni, proizvedeni i ispitani u skladu sa strogim farmaceutskim standardima.

Uz osnovne procese realizacije proizvoda, jedinstveni i integrirani sustav kvalitete u JGL-u obuhvaća i sve druge procese ključne za razvoj i održivi rast tvrtke. Na taj način nastojimo optimiziranim i učinkovitim procesima biti dovoljno konkurentni i učiniti svoje proizvode dostupnima svima i u pravo vrijeme.

Temeljna odrednica sustava upravljanja kvalitetom u JGL-u stalno je poboljšavanje, u čemu aktivno i trajno sudjeluju svi zaposlenici i tako svatko u svojem području rada doprinosi konačnoj kvaliteti svakog našeg proizvoda.