Oftalmološki program

U viziji JGL-a naglašeno je da je JGL “internacionalna farmaceutska tvrtka širokog spektra brendiranih generika, fokusirana na razvoj i proizvodnju lijekova za osjetila“.

Fokusiranost je kao strateška odrednica naglašena kroz težnju za usmjeravanjem prema područjima u kojima tvrtka može ostvariti konkurentsku prednost, pri čemu se prvenstveno misli na razvoj i proizvodnju sterilnih farmaceutskih oblika u indikacijskim područjima ORL-a i oftalmike u kojima posjedujemo ključne kompetencije.

Posljednjih je godina JGL uložio značajna sredstva u proizvodnu tehnologiju i povećanje kapaciteta proizvodnje, naročito u segmentu sterilnih otopina. Radi se o pogonu koji je opremljen po najvišim standardima za proizvodnju sterilnih očnih kapi i za kojeg je tijekom 2008. godine ishodovan certifikat EU GMP, čime je JGL postao certificirani proizvođač sterilnih otopina za tržišta EU-a.

Daljnji razvoj oftalmološkog portfelja doprinosi izgradnji JGL-a kao pouzdanog i kvalitetnog partnera vjernim kupcima, propisivačima oftalmolozima na tržištima s vlastitim operacijama, kao i licence out partnerima, tj. tvrtkama kojima želimo ponuditi visokokvalitetan generički oftalmološki proizvod po prihvatljivoj cijeni.

  • Drug brand logo
  • Drug brand logo
  • Drug brand logo
  • Drug brand logo
  • Drug brand logo
  • Drug brand logo
  • Drug brand logo

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta. Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama. Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.