Sponzorstva i donacije

JGL od samog osnutka prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje pa je tvrtka nerijetko uključena u sponzoriranje, doniranje i/ili pokretanje projekata i inicijativa koje doprinose razvoju društvenog okruženja, a na dobrobit zajednice u cjelini.

U skladu sa svojom sponzorskom i donatorskom strategijom, razumijemo potrebe zajednice te nastojimo, prije svega, pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije, a potom podržati projekte koji promiču duh druženja, obrazovanja, sporta i zdravlja.

Također, u skladu s misijom i vizijom unapređenja kvalitete života brigom o zdravlju, s posebnim naglaskom na korištenje blagodati morske vode radi zdravlja, većinu donatorskih i sponzorskih sredstava usmjeravamo prema projektima i djelatnostima povezanima sa zaštitom mora i prirode općenito te podizanjem kvalitete života generalno.

Svojim aktivnim humanim i ekološkim djelovanjem u užoj i široj zajednici JGL zajednici vraća djelić onoga što od nje prima.

Timski duh i humano srce JGL je pokazao i pomažući žrtvama katastrofalnih i nezapamćenih poplava koje su tijekom svibnja 2014. zahvatile Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.