Informacije o proizvodu

Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® i jedini u Hrvatskoj sadrži bakterijske kulture za intimno zdravlje žene u oralnom i vaginalnom obliku. Nastao je kao proizvod dvadesetogodišnjeg istraživanja kanadskih znanstvenika. Djelotvoran je i siguran za primjenu od puberteta do zrele dobi.

Naša rješenja

Moje zdravlje

Poremećaj vaginalne mikroflore

Poremećaj vaginalne mikroflore

Ravnotežu vaginalne mikroflore mogu narušiti brojni čimbenici – od stresa, oslabljenog imunološkog sustava uzrokovanog bolešću ili prehladom pa sve do korištenja lijekova kao što su antibiotici ili kontracepcijske pilule koje utječu na kvalitetu vaginalne flore. Najčešći simptomi su subjektivne smetnje poput svrbeža, peckanja i iscjetka iz rodnice koji je često neugodna mirisa.

Saznaj više

Iz JGL Obitelji

Vrijeme čitanja: 3 min

Treće tromjesečje – od 28. do 40. tjedna trudnoće

Pročitaj više

JGL Family
Saznaj više na jglobitelj.hr

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.