Akcija za pet, Zdrav za 5!
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Akcija za pet, Zdrav za 5!

1 min čitanja Objavljeno: 04.5.2015.

Sudjelovali smo u akciji “Zdrav za 5!”, drugoj komponenti preventivnog programa koja se odnosi na zaštitu i uređenje okoliša u organizaciji Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske s ciljem podizanja razine svijesti o važnosti zaštite i očuvanja okoliša i prirode te poticanja zdravog stila života. U akciji je sudjelovalo preko 200 učenika osmih razreda riječkih osnovnih škola Zamet, Kantrida i San Nicolo.

Umjesto u školskim klupama, djeca su s predstavnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ-a i ronilačkog kluba “Marco Polo” provela prijepodne u ekološkoj akciji čišćenja plaže te su se upoznala sa službenim terenskim vozilom i pripadajućom opremom za mjerenje kvalitete mora.

JGL se u ovu vrijednu edukativnu akciju uključio u sklopu svoga dugogodišnjeg društveno odgovornog projekta “More je živo” u kojem su učenici mogli naučiti sve o bogatstvu našeg podmorja u zanimljivom predavanju dr. sc. Maje Novosel s Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Najaktivniji učenici koji su znali odgovore na brojna morska pitanja osvojili su i male nagrade od JGL-a.

Odgajajući djecu u pozitivnom i poticajnom okruženju koje skrbi o danim nam resursima uspješno zaključujemo još jednu akciju te se radujemo budućim akcijama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.