JGL case study competition
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL case study competition

1 min čitanja Objavljeno: 13.1.2015.

JGL je pokrenuo prvi “JGL case study competition” na inicijativu “Udruge studenata biotehnologije” Odjela za biotehnologiju i istraživanje lijekova Sveučilišta u Rijeci.

Cilj natjecanja jest kroz multidisciplinarni stručni case study studente pobliže približiti praksi s kojom se mogu susresti u farmaceutskoj industriji. Tijekom rješavanja postavljenih zadataka, zbog njihove raznolikosti i širine, studenti su imali priliku pokazati znanje, kreativnost, snalažljivost, ali i otvoreni pristup.

Na natječaj se prijavilo rekordnih 57 studenata, oformljenih u 19 tročlanih timova od kojih je njih 16 i dostavilo rješenje u zadanom roku. Radovi studenata svih godina preddiplomskog i diplomskog studija pokazali su veliko znanje i predanost, a ukupna ocjena JGL-ovog stručnog tima jest da su svi sudionici izuzetno kvalitetni, inventivni i proaktivni mladi ljudi.

U vrlo jakoj konkurenciji najboljim radom proglašen je rad tima BioBuds koji čini troje studenata druge godine diplomskog studija: Ante Markovina, Daria Tadić i Teo Kolonić. Nakon proglašenja i dodjele zahvalnica svim sudionicima, pobjednički se tim raduje glavnoj nagradi – dvotjednoj praksi u JGL-ovom odjelu Istraživanja i razvoja, što će biti svojevrsna “točka na i”  njihovom trudu.

JGL tako nastavlja jačati partnersku suradnju sa sveučilišnom zajednicom prepoznajući ogroman potencijal za umrežavanje.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.