JGL ponosno uz sportske igre za djecu s teškoćama u razvoju
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL ponosno uz sportske igre za djecu s teškoćama u razvoju

1 min čitanja Objavljeno: 04.5.2015.

U sklopu projekta “Rijeka – zdravi grad” održane su sedme Riječke sportske igre za djecu s teškoćama u razvoju u suorganizaciji Grada Rijeke i Društva sportske rekreacije “Carolina 3, 2, 1″. JGL je i ove godine tradicionalno financijski podržao sportski duh najmlađih s teškoćama u razvoju.

Cilj manifestacije, koja je pokrenuta 2009., jest djeci s teškoćama u razvoju omogućiti što bolji učinak fizičkih aktivnosti, poboljšanje samopouzdanja, pozitivnu percepciju, poboljšanje senzornih sposobnosti, razvijanje samostalnosti i pomoći u grupi, druženje i veselje te prihvaćanje u društvu i od strane zajednice.

U ovogodišnjem natjecanju u gađanju koša, gola, čunjeva, sportskom poligonu i u brojnim drugim disciplinama sudjelovalo je 95 djece i mladih od sedme do dvadeset i prve godine života s teškoćama u razvoju i to iz osam različitih centara.

JGL je još jednom podržao inicijativu koja brine i za one najmlađe te im omogućuje da pokažu svoje sposobnosti, istaknu želju za sportskim natjecanjem i što boljim rezultatima te da se, uz puno smijeha i veselja, što lakše integriraju u društvo.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.