Trčali smo na Mama i beba Učka maratonu, pjevali na festivalu ZEKO
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Trčali smo na Mama i beba Učka maratonu, pjevali na festivalu ZEKO

1 min čitanja Objavljeno: 30.5.2012.

I ove je godine JGL, tradicionalno, podržao mali jubilej Mama i beba Učka maratona koji organizira Udruga za promicanje zdravog života Spiritus movens iz Opatije. Riječ je o sve popularnijoj manifestaciji koja, iz godine u godinu, posljednjeg vikenda u svibnju okuplja sve veći broj sudionika, nadovezujući se na Svjetski dan sporta.

Dva dana prije Maratona, 25. svibnja, uz našu i podršku Poglavarstva Općine Čavle, udruga Grobnički gitaristi treću godinu zaredom organizirala je u Domu Čavle dječji festival ZEKO na kojemu su nastupila djeca školske dobi s poteškoćama u razvoju i bez poteškoća u razvoju. Članovi Udruge organiziraju ovaj plesno-pjevačko-zabavni događaj jer žele poboljšati kvalitetu života djece integriranjem djece slične dobi s posebnim potrebama i djece bez posebnih potreba u zajedničku igru, druženje i učenje. Uz želju da Festival svake godine okupi sve veći broj malenih sudionika, organizatori se nadaju da će ovakva vrsta druženja doprinijeti osvješćivanju šire zajednice i stvaranju uvjeta u kojima će sva djeca biti vrednovana jednako i prihvaćena s poštovanjem te u kojima će im biti osigurane jednake prilike za napredak. JGL svesrdno podržava ovu hvalevrijednu inicijativu!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.