Uspješno održana “Bolnica za medvjediće”
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Uspješno održana “Bolnica za medvjediće”

1 min čitanja Objavljeno: 29.6.2015.

Na zagrebačkom Zrinjevcu održano je zanimljivo edukativno događanje “Dječja bolnica za medvjediće” u organizaciji dviju studentskih udruga – Studentske sekcije Hrvatskog liječničkog zbora (SSHLZ) i Europske medicinske studentske asocijacije (EMSA).

Događanje je okupilo brojne klince i klinceze te njihove roditelje, sve u svrhu smanjenja dječjeg straha od liječnika i bijelih kuta. Na zabavan i interaktivan način te posebno osmišljenim radionicama i ovoga se puta nastojalo djecu upoznati s radom liječnika, načinom funkcioniranja liječničke ordinacije te postupcima i liječničkim priborom kojima se liječnik služi prilikom pregleda. Tvrtka JGL dala je podršku ovom edukativnom događaju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.