Zahvala JGL-u iz Dječjeg doma „Klasje“
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Zahvala JGL-u iz Dječjeg doma „Klasje“

1 min čitanja Objavljeno: 02.9.2016.

Nakon humanitarne akcije “I tvoja kap pomaže” koja je u svibnju, u organizaciji JGL-a, održana na kongresu HUOM-a (Hrvatska udružba obiteljske medicine), početkom rujna primili smo zahvalnicu iz Dječjeg doma “Klasje” iz Osijeka.

Radi se o ustanovi čiji zaposlenici i odgajatelji skrbe o djeci i mlađim punoljetnim osobama do 21. godine života izvan vlastite obitelji, o trudnicama i roditelju s djetetom, osnažuju mlade za samostalan život te pružaju podršku i preventivno rade u obiteljima, biološkima i udomiteljskima.

Podsjetimo, u sklopu uspješne akcije “I tvoja kap pomaže” čiji je cilj bio veliku izložbenu JGL-ovu kapljicu prekriti magnetima i pretvoriti u novčanu donaciju, Domu smo donirali informatičku opremu u vrijednosti 10.000 kuna. Djelatnici i korisnici doma bili su oduševljeni vrijednom donacijom kojom su zamijenili dotrajalu i zastarjelu opremu.

Inače, Dječji dom “Klasje” radi na devet lokacija i ima na skrbi ukupno 125 štićenika od najranije dobi. Prošloga su tjedna otvorili i poludnevni boravak za štićenike u Općini Antunovac.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.