Aqua Maris – najbolji omjer cijene i kvalitete
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Aqua Maris – najbolji omjer cijene i kvalitete

1 min čitanja Objavljeno: 15.4.2011.

Aqua Maris je za 2010/2011 dobitnik Best Buy nagrade u kategoriji “sprej za nos”. Hrvatski potrošači procijenili su, naime, da naš Aqua Maris daje najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o sprejevima za nos koji se nude na hrvatskom tržištu. Rezultat je to Best Buy Award – DEEPMA istraživanja kojeg je proveo zagrebački Centar za istraživanje tržišta GfK (dio međunarodne GfK grupacije sa sjedištem u Njemačkoj).

Na prvom mjestu u kategoriji “Sprejevi za nos”, uvjerljivo se smjestio naš Aqua Maris s 14,9% glasova. Iza Aqua Marisa, drugu poziciju drži Operil sa 8,9%, dok se na trećem mjestu smjestio Sinusan sa 1,8%.

Pojasnimo – istraživanje “Best Buy Award” na kojem se temelji dodjeljivanje “Best Buy Award” nagrada  certifikata provodi se u Hrvatskoj po posebnoj, inovativnoj  metodi “DEEPMA – Deep Mind Awareness”. Inovativnu metodu istraživanja “Best Buy Award” – DEEPMA razvila je tvrtka Axios u suradnji sa renomiranom svjetskom revizorskom i savjetodavnom organizacijom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Prepoznatljivu plavu “Best Buy Award” medalju mogu nositi samo oni proizvodi i usluge koje su hrvatski građani u posebnim “Best Buy Award” istraživanjima definirali  kao one koji im nude najbolji omjer cijene i kvalitete u testiranoj kategoriji. Svaka “Best Buy Award” certifikatna markica je jedinstvena i razlikuje se po tzv. “tekstualnoj aureoli” – kružnom natpisu oko same medalje na kojem je navedeno u kojoj je točno kategoriji određeni proizvod osvojio vršnu (prvu) poziciju čime je i zaslužio “Best Buy Award” certifikaciju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.