Aqua Maris u Vijetnamu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Aqua Maris u Vijetnamu

1 min čitanja Objavljeno: 27.11.2015.

Slijedom strategije da se JGL usmjeri na razvoj poslovanja na clustere/teritorije gdje može napraviti značajniji iskorak, regija ASEAN u fokusu je aktivnosti Globalnog razvoja poslovanja.

Sa zadovoljstvom obavještavamo kako smo potpisali distribucijski ugovor za proizvode Aqua Maris, Meralys i Vizol S s multinacionalnom kompanijom DKSH te kako aktivnim tržištima regije ASEAN, Indoneziji, Tajlandu, Maleziji i Singapuru, pridodajemo novo tržište Vijetnama. Lansiranje proizvoda očekujemo u 2016. godini.

Inače, DKSH je kompanija sa sjedištem u Švicarskoj, a od 750 poslovnih lokacija u 35 zemalja diljem svijeta, njih čak 720 nalazi na teritoriju Azije, što jasno ukazuje na fokus poslovanja kompanije koja je u 2014. godini ostvarila 9 milijardi eura prihoda. DKSH ove godine slavi 150. obljetnicu poslovanja na azijskom teritoriju te se radi o lideru u pružanju usluga marketinga, prodaje i distribucije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.