CPhI ponovno okupio vodeće svjetske aktere farma industrije
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

CPhI ponovno okupio vodeće svjetske aktere farma industrije

1 min čitanja Objavljeno: 26.10.2013.

Već tradicionalno, i ove je godine JGL bio prisutan na najvećem svjetskom godišnjem farmaceutskom sajmu – CPhI Worldwide, održanom u Frankfurtu od 22. do 24. listopada 2013. CPhI Worldwide mjesto je na kojem se svake godine na jednom mjestu okupi cijeli svijet farmaceutskog biznisa, mjesto na kojem je kupcima, dobavljačima i korisnicima omogućena razmjena iskustava i ideja, formiranje saveza i otvaranje novih tržišta. Na sajmu izlaže 2200 izlagača, a samo ove godine posjetilo ga je 30 tisuća ciljanih posjetitelja, predstavnika svih aktera svjetske farmaceutske industrije iz 140 zemalja svijeta. Zanimljiv je i podatak da svake godine više od 94 % posjetitelja ostvari nove poslovne kontakte.

Uz brojne seminare, konferencije i radionice koje se održavaju u svrhu unapređenja procesa u industriji, sajam je idealna prilika za širenje kontakata, upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, kako dobavljačima, tako i kupcima, te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.