CPhI ponovno okupio vodeće svjetske aktere farma industrije
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

CPhI ponovno okupio vodeće svjetske aktere farma industrije

1 min čitanja Objavljeno: 26.10.2013.

Već tradicionalno, i ove je godine JGL bio prisutan na najvećem svjetskom godišnjem farmaceutskom sajmu – CPhI Worldwide, održanom u Frankfurtu od 22. do 24. listopada 2013. CPhI Worldwide mjesto je na kojem se svake godine na jednom mjestu okupi cijeli svijet farmaceutskog biznisa, mjesto na kojem je kupcima, dobavljačima i korisnicima omogućena razmjena iskustava i ideja, formiranje saveza i otvaranje novih tržišta. Na sajmu izlaže 2200 izlagača, a samo ove godine posjetilo ga je 30 tisuća ciljanih posjetitelja, predstavnika svih aktera svjetske farmaceutske industrije iz 140 zemalja svijeta. Zanimljiv je i podatak da svake godine više od 94 % posjetitelja ostvari nove poslovne kontakte.

Uz brojne seminare, konferencije i radionice koje se održavaju u svrhu unapređenja procesa u industriji, sajam je idealna prilika za širenje kontakata, upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, kako dobavljačima, tako i kupcima, te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.