JGL Plus
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL Plus

 

 

JGL Plus aplikacija na jednom mjestu objedinjuje popuste i pogodnosti, novosti iz JGL Obitelji, informacije o JGL proizvodima i još mnogo interaktivnog sadržaja. Trenutna verzija aplikacije podržava funkciju iskorištavanja kupona za popuste na JGL proizvode – uskoro stižu ažuriranja sa brojnim novim funkcijama!

 

Aplikaciju možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

 

 

1. KAKO DODATI KUPON U JGL+ APLIKACIJU?

Postoje dva načina kako možete doći do kupona za popuste:

Neke kupone JGL će automatski omogućiti svim korisnicima aplikacije. Njih možete pronaći pod “Moji kuponi” unutar aplikacije (kuponi se mijenjaju na mjesečnoj bazi). Drugi način kako da dođete do kupona je da pronađete kupon za popust na nekom od JGL oglasa, letaka, web stranica, članaka ili bilo kojih drugih kanala i medija. Kada pronađete takav kupon, uz pomoć aplikacije ga skenirajte i kupon će biti ubačen u aplikaciju.

 

2. KAKO AKTIVIRATI KUPON?

Kupone možete aktivirati i iskoristiti u svim ljekarnama koje sudjeluju u programu vjernosti. Kada se nalazite ispred ili u prostoru ljekarne, pritisnite “Aktiviraj kupon”. Kupon se aktivira tako da kroz aplikaciju skenirate jedinstveni identifikator ljekarne (lijevo). Kada aktivirate kupon, aplikacija počinje odbrojavati 30 minuta koliko imate za iskoristiti ga.

 

3. KAKO ISKORISTITI KUPON?

Sve što je potrebno kako biste iskoristili kupon je da na blagajni pokažete ekran mobilnog uređaja na kojem je prikazan aktivirani kupon. Djelatnici će Vam izdati proizvod s popustom, a Vama ostaje samo potvrditi da ste kupon uspješno iskoristili i zatvoriti aplikaciju.Ako je prilikom korištenja kupona došlo do nepredviđenih okolnosti koje utječu na (ne)mogućnost iskorištenja kupona, na dugmetu “Jeste li uspješno iskoristili kupon” odaberite opciju “NE”. Tada će vam se otvoriti novi prozor u koji kratko upišite zbog čega je došlo do pogreške (ljekarna trenutno nema proizvoda na stanju, postoji problem s blagajnom ili bilo koji drugi uzrok). Kupon neće biti automatski resetiran, već će JGL+ tim nakon pregleda uzroka i provjere s ljekarnom odlučiti o resetiranju kupona.

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.