Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Polygynax i Ideos obogaćuju JGL-ov portfelj

1 min čitanja Objavljeno: 28.10.2014.

Zahvaljujući suradnji s francuskom farmaceutskom kompanijom Laboratoire Innotech International, JGL je dobio pravo distribucije za dva nova proizvoda: Polygynax i Ideos.

Proizvodom Polygynax, registriranim kao lijek koji se izdaje na recept, osnažujemo segment ginekologa i uz naš Lactogyn dobivamo komplementarnu terapiju za vaginalne infekcije. Naime, Polygynax se primjenjuje u obliku vaginalnih kapsula pri lokalnom liječenju vaginitisa izazvanih osjetljivim patogenima i liječenju nespecifičnih vaginitisa.

Ideos je namijenjen ženama u postmenopauzi koje se ne izlažu suncu u dovoljnoj mjeri ili su na dijeti s niskim unosom kalorija ili kolesterola. Svima koji žele brinuti o čvrstoći svojih kostiju preporučujemo Ideos koji u jednoj tableti za žvakanje ugodnog okusa limuna sadrži optimalnu dnevnu dozu kalcija i vitamina D.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.