Nova probiokultura – Lactogyn vaginalne kapsule
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Nova probiokultura – Lactogyn vaginalne kapsule

1 min čitanja Objavljeno: 15.3.2011.

Da li se Lactogyn pije ili stavlja u rodnicu? Pitanje je to koje se moglo čuti gotovo od prvog dana kada smo Lactogyn lansirali. Odgovor je uvijek bio kategoričan – Lactogyn se pije! Međutim, s razvojem i širenjem našeg portfelja probiokultura, danas smo ponosni što možemo ponuditi i niz drugih odgovora: Lactogyn kapsule se piju, Lactogyn vaginalne kapsule stavljaju se u rodnicu, Lactogyn intimni sapun njeguje… A ovdje, dakako, ne namjeravamo stati.

Kada smo krajem 2006. godine krenuli s Lactogynom  pitanja, pa i prvotnog nepovjerenja u ovaj inovativan proizvod, bilo je mnogo. Danas, kada su sve nedoumice koje su ga pratile srušene, kada je njegovo djelovanje dokazano i u praksi, i u studijama  – ponosni smo što smo  krenuli i korak dalje.  Novi, neškodlji i siguran proizvod iz obitelji JGL probiokultura – Lactogyn® vaginalne kapsule koje pomažu u bržoj obnovi, zaštiti zdravlja i održavanju prirodne ravnoteže vaginalne mikroflore.

Lactogyn® vaginalne kapsule sadržavaju jedinstvene, znanstveno podržane  sojeve Lactobacillus rhamnosus GR-1® i Lactobacillus reuteri RC-14® , te mliječnu kiselinu. Uz standardno liječenje vaginalnih  infekcija primjenjuju se tjedan dana kao pomoć u  bržoj kolonizaciji i zakiseljevanju vaginalne sluznice.

Za osiguranje potpunog učinka, preporučljivo je istovremeno, i tri tjedna nakon vaginalnih, uzimati Lactogyn oralne kapsule.  Istovremena primjena Lactogyn vaginalnih i  Lactogyn oralnih  kapsula prema razrađenoj shemi osigurava dvostruko – pruža brz i dugotrajan učinak. Podsjetimo i kako je Lactogyn dostupan samo u ljekarnama, bez liječničkog recepta.

Posebno nam je zadovoljstvo i što Lactogyn vaginalne kapsule možemo predstaviti i u sasvim novom ruhu, kroz novi vizualni identitet koji se provlači kroz sva tri proizvoda Lactogyn brenda. Osim na hrvatskom tržištu, proizvod će biti dostupan i na većini tržišta naše regije te u zemljama CIS-a.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.