Prolife VIS za zdravu probavu, snagu, energiju i vitalnost

JGL je na tržište Hrvatske, u kategoriji dodataka prehrani, lansirao novi proizvod Prolife VIS suspenziju 7 bočica x 8 ml.

Proizvod je realiziran distribucijskim ugovorom s partnerom Zeta Farmaceutici čiji je JGL distributer brenda Prolife na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Novi Prolife VIS superiornog sastava i kvalitete donosi kombinaciju čak 20 milijardi aktivnih kultura, koenzima Q10 i vitamina B skupine, a namijenjen je svima koji:

• žive intenzivnijim tempom života,

• žele održati vitalnost i otpornost organizma,

• pate zbog smjene godišnjih doba,

• žele ojačati imunitet.

Proizvod dolazi u obliku suspenzija po kojima je poznata i jedinstvena Prolife linija, a koje su dobivene inovativnim načinom proizvodnje i izvrsnog su okusa. Vrijedi istaknuti i kako je ovo jedini proizvod s dobrim bakterijama podržan CSQA certifikatom koji garantira deklarirani sadržaj i vitalnost bakterijskih sojeva do isteka roka valjanosti proizvoda.

Zdrava probava preduvjet je zdravlja cijelog organizma, što znači i bolje kvalitete života! Dobre bakterije pomažu nam u borbi protiv patogenih bakterija i uspostavljanju ravnoteže u probavnom sustavu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.