Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Iskoristite ljeto i dajte svojoj vezi novi vjetar u leđa

1 min čitanja Objavljeno: 11.8.2015.

Užareno ljeto doba je godine kada se rađaju nove veze, ali i one stalne često naprežu do točke pucanja. Zašto ne biste natjerali ljeto da radi za vas i pretvorili ga u izvor uzbudljivosti i osvježenja?

Svakoj vezi prije ili kasnije zaprijeti opasnost da se pretvori u dosadnjikavu kolotečinu. Onaj “najbolji osjećaj na svijetu” koji generira nova veza vremenom se može razrijediti, ali tome nipošto ne mora biti tako! Postoje brojni načini očuvanja “svježine”, i to upravo ljeti!

Zašto ne biste natjerali ljeto da radi za vas i pretvorili ga u izvor uzbudljivosti i osvježenja?

Iznenadite partnera darom. Ne mora se raditi ni o čemu materijalnome – dapače, ljetovanje, izlet na obalu ili vikend na rijetko naseljenome dalmatinskom otoku zajamčeno će prodrmati osjećaje druge polovice. Pritom se ne morate nužno baciti u veliki trošak: naš Jadran nudi stotine malih mjesta uz obalu kao i otoke s manje od nekoliko stotina stanovnika na kojima se ljetni odmor ne plaća suhim zlatom, a istraživanje i otkrivanje njihovih čari dar je za sebe.

Probajte novu zajedničku aktivnost – ljeti ih ne nedostaje! Pješačenje Paklenicom, kupanje na Korani, “đir” padobranom koji vuče gliser ili bungee na šibenskome mostu, sasvim je svejedno. Bit je svega da iskusite promjenu zajedno, a ako je pritom ona začinjena adrenalinom, pamtit ćete je do kraja života.

Podijelite večeru. Stara poslovica kaže kako ljubav prolazi kroz želudac, a ljeto je pravo vrijeme za otkrivanje novih delicija, nakon zamornoga i vrućega dana na plaži. Kap crnoga vina ili čašica domaće rakije mali je trik koji će opustiti i one najstrože te pogurati razgovor u romantičnome smjeru. Dakako, kuhate li zajedno – u prednosti ste!

Opustite se zajedno. Neovisno o tome sjedite li na trajektu koji dokono brodi, uživate li u TV seriji ili zalasku sunca, učinite to zajedno. Ti trenutci u kojima je tišina ugodna čine sve riječi suvišnima pa se čak i one obaveze koje “sjede na glavi”, poput planiranoga servisa auta ili povratka na posao, lako gurnu u drugi plan…

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.