Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Loše navike zbog kojih ne mršavite

1 min čitanja Objavljeno: 19.4.2018.
Ovim možemo pomoći
ALFABIOTIK

Premda ste čvrsto odlučili do ljeta dovesti svoje tijelo u red i osigurati si mnoge zavidne poglede na plaži, vaš odraz u zrcalu i dalje se nije previše promijenio? Što radite pogrešno da se zalihe masnog tkiva kojeg se želite riješiti prije ljeta, ipak ne tope? Donosimo pregled najčešćih pogrešaka zbog kojih ne mršavite, iako se u vezi s tim zaista trudite.

Jedan od problema može biti fokus samo na vježbanje. Dakle, često se događa da osoba krene mahnito vježbati u teretani ili svakodnevno trčati, a da pritom nije promijenila režim prehrane. Rekreacija će vam pomoći da oblikujete tijelo i izgradite mišićnu masu, no ako ne promijenite i prehranu, masne naslage neće se nužno otopiti. Stoga, konzultirajte se sa stručnjacima o optimalnoj kombinaciji prehrane i tipa rekreacije kojom ćete postići upravo onakve rezultate kakve želite.

Ovim možemo pomoći
ALFABIOTIK

Izgladnjivanje ima sasvim suprotan učinak na kilažu: manjom konzumacijom hrane usporava se metabolički sustav, zbog čega tijelo sporije sagorijeva kalorije.

Oni koji ne žele potražiti savjet stručnjaka već više funkcioniraju po principu „sam svoj majstor“, najčešće pogriješe fokusirajući se na pogrešan tip dijete, odnosno potpuno izbacivanje neke određene vrste namirnica iz prehrane, što pak često dovodi do prejedanja nekom drugom vrstom namirnica. Također, dijeljenje hrane na „dobru“ i „lošu“, odnosno potpuno izbjegavanje slatkiša i sličnih namirnica može vas također potaknuti da jedete previše „dobrih“ namirnica.

Sasvim suprotno očekivanjima, i pretjerano izgladnjivanje ima sasvim suprotan učinak na kilažu: manjom konzumacijom hrane usporava se metabolički sustav, zbog čega tijelo sporije sagorijeva kalorije. Stoga je dobro koristiti probiotske pripravke koji povoljno djeluju na metabolizam: isprobajte dodatak prehrani Alfabiotik, koji je dostupan bez recepta. Mršavljenje je proces koji vaše tijelo mijenja, stoga mu pristupite pažljivo i uz pravodobne konzultacije s relevantnim stručnjacima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.