Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Nagradni natječaj ”Bebini prvi dani kod kuće”

1 min čitanja Objavljeno: 12.2.2018.

Pridružite se našem nagradnom natječaju, podijelite s nama svoje iskustvo o prvim danima s prinovom te osvojite Aqua Maris Baby sprej i Aqua Maris visinomjer.

Porod je prošao, bolnicu ste preživjeli i konačno stigli kući sa svojom bebom. I što sad? Dojenje, spavanje, mijenjanje pelena, njega kože? Kakvo god bilo vaše iskustvo, nadamo se da ste ipak bili dovoljno opušteni da uživate u prinovi i novim navikama koje su, nesumnjivo, postale dio roditeljske rutine.

Briga za novorođenče je ipak vještina koja se uči i s kojom se samostalno nose svi novopečeni roditelji. Oni odmorni i naspavani bolje misle i lakše se nose sa svim izazovima u prvim danima i mjesecima roditeljstva pa se nadamo da ste pritom mislili i na sebe.

Ispunite obrazac i podijelite s nama iskustvo o tome kako su izgledali prvi dani kod kuće s vašom bebicom, a najkreativniji odgovor nagradit ćemo s Aqua Maris Baby sprejem te Aqua Maris posebno dizajniranim visinomjerom. Pročitajte pravila nagradnog natječaja:

Pravila nagradnog natječaja

Prijave su završile

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.