Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Nagradni natječaj “Nagradite svoju kožu”

1 min čitanja Objavljeno: 09.5.2018.

Pridružite se našem nagradnom natječaju, podijelite s nama svoje iskustvo o tome kako pripremate svoju i bebinu kožu za sunce te osvojite proizvode Pantexol losion i Pantexol Repair koji obnavljaju kožu.

Dolaskom sve toplijega vremena i sezone izlaganja sve većega dijela kože suncu, valja se podsjetiti na brigu o koži te prikladnu njegu tijekom ljetnih mjeseci. Upravo je sada pravo vrijeme da počnemo s iznimno važnom zaštitom kože od sunčevih zraka.

Iako izlaganje suncu ima pozitivan utjecaj na kožu i zdravlje, valja paziti na granicu kada njegovo djelovanje postaje štetno. Štetan utjecaj UV zraka je kumulativan, odnosno osjeća se tek nakon nekog vremena, a uzrokuje uništavanje vlakna kolagena i elastina. Koža postaje suha i dehidrirana, tonus je slabiji, a o drugim utjecajima, poput opeklina i mogućih dugoročnih malignih promjena da ni ne govorimo.

Ispunite obrazac i podijelite s nama iskustvo o tome pripremate svoju i bebinu kožu za sunce, a tri najkreativnija odgovora ćemo nagraditi s proizvodima Pantexol losion i Pantexol Repair. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju prihvaćate pravila nagradnog natječaja:

Pravila nagradnog natječaja

Nagradni natječaj je završen

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.