Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Nagradni natječaj „Omiljena blagdanska slastica“

1 min čitanja Objavljeno: 12.12.2018.

Pridružite se nagradnom natječaju, podijelite s nama iskustvo o omiljenom obiteljskom blagdanskom kolaču, a tri najkreativnija odgovora nagradit ćemo vrećama za igračke koje će dobitnici moći personalizirati po želji!

Božićne slastice dio su dugogodišnje tradicije i običaja koji se vežu uz taj važni kršćanski blagdan, a neki će reći da su i njezin najfiniji, najukusniji i svakako jedan od mirisnijih dijelova. Od davnina se za ovo blagdansko doba pripremalo fine kolače, a svaka obitelj zasigurno ima i svoj omiljeni. Podijelite s nama naziv najdražeg blagdanskog kolača i opišite nam zašto se vaši ukućani svake godine iznova vesele upravo toj slastici.

Ispunite obrazac i podijelite s nama iskustvo o omiljenom obiteljskom blagdanskom kolaču, a tri najkreativnija odgovora nagradit ćemo s personaliziranim vrećama za igračke brenda SHIV SHAV.

Pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Nagradni natječaj je završen.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.