Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Nagradni natječaj „Snježne radosti na papiru“

1 min čitanja Objavljeno: 08.1.2019.

Pridružite se nagradnom natječaju, podijelite s nama crteže vaših mališana na temu snježnih radosti, a tri najkreativnija ćemo nagraditi!

Snježne radosti bude u svakome od nas nostalgiju na bezbrižne dane kada smo sate provodili sanjkajući se na snijegu i grudajući se s prijateljima. Oni malo odvažniji usudili su se klizati ili pak skijati. Čak i kada nije bilo snijega, snježne pahulje prizivali smo oblikujući bojicama i flomasterima snjegoviće i snježni spust na papiru. Kreativnost je bila originalna u svakoj igri koje smo se primili, a nadamo se da u isti svijet zabave i igre zimi uvodite i svoje mališane.

Ako i oni vole crtati, pozivamo vas da nam pošaljite njihove crteže omiljenih snježnih radosti na mail adresu [email protected], a tri najkreativnija ćemo nagraditi proizvodom Aqua Maris Hypertonic.

Pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.