Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Najljepše priče za laku noć

2 min čitanja Objavljeno: 19.10.2018.

Priče za laku noć čine važan dio odrastanja svakog djeteta. Te obično vedre priče pomoći će mališanima da lakše otputuju u zemlju snova, a osim tradicionalnih varijanti, postoje i one moderne koje će u djeci pobuditi maštu i ambicioznost!

Saznajte koje knjige sadrže najbolje priče i ne propustite ih ispričati svojim mališanima.

“Najljepše bajke svijeta”

Vjerujemo da ste se već upoznali s najpoznatijom knjigom izabranih bajki! Bilo da su one naslijeđe vaših baka, djedova ili roditelja, jednaku će vrijednost i važnost imati i za vašeg mališana. Knjiga obuhvaća izbor od dvadeset najpoznatijih bajki svijeta te je svakako preporučujemo kao obvezno početno štivo.

Već 15 minuta čitanja dnevno pomaže djetetovu cjelokupnom razvoju.

“Priče za laku noć za buntovne djevojčice”

Malo drukčije, ohrabrujuće i motivirajuće priče za laku noć svojim nalivperima ispisale su novinarke Elene Favilli i dramaturginja Francesca Cavallo. Ženski dvojac odlučio je napisati dječju knjigu o 100 uspješnih žena koje su promijenile svijet. Ova knjiga inspirirat će djevojčice, ali i dječake kroz priče stvarnih žena te otkriti tajnu o tome kako se uspjeh i snaga u prvome redu kriju u njima samima!

“Djeco, laku noć”

Knjiga autorice Ele Peroci obuhvaća tri uzbudljive priče, a neke od njih možda su upravo vaši roditelji pričali i vama! “Maca Papučarica”, “Moj kišobran može biti balon”, “Ja imam, ti nemaš”, prekrasni su tekstovi namijenjeni djeci školske ili predškolske dobi. Svaka priča sadrži i pouku o skromnosti, dobroti i darežljivosti.

Svijet priča šaren je i beskonačan, baš kao i svijet mašte! Čitajte svojim mališanima jer, osim što tako potičete bliskost i odvajate vrijeme samo za vas, djeci pomažete u obogaćivanju vokabulara, vježbanju slušanja, zapažanja, ali i jačanju kognitivne funkcije mozga. Također, priče pridonose i razvoju karaktera djeteta pa će, osim što su izuzetno zabavne, vaše najmlađe naučiti i vrijednu životnu lekciju prije spavanja!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.