Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Omiljeni blagdanski filmovi za najmlađe

1 min čitanja Objavljeno: 17.12.2018.

Nakon cijelog dana druženja i pričanja, nema ništa bolje nego zajedno sjesti uz dobar film. No, koliko god nama bili dobri i zabavni, neki filmovi nisu primjereni za sasvim malu djecu. Uz ovaj popis omiljenih blagdanskih filmova za djecu, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoje najmlađe.

Kako je Grinch ukrao Božić

Televizijski crtić prema popularnoj knjizi Dr. Seussa napunio je nedavno pola stoljeća, no i dalje je omiljena zabava za sasvim male klince. Pjesme, rime i zlikovac koji na kraju priče otkrije da se dobra volja nikome ne može ukrasti, zabavit će one s klincima od 2, 12 i 20 godina.

Rudolf: sob crvena nosa

Izvrstan božićni crtić s odličnom lekcijom – ne valja se rugati nekome samo zato što je drukčiji jer će upravo ta različitost možda biti ono što na kraju spasi stvar! Upravo se to dogodilo Rudolphu čiji crveni nos spasi Božić. Jednako savršeno za četverogodišnjake i četrnaestogodišnjake.

Arthus Božićnjak

Nezaobilazni animirani film za sve one koji su se ponekad zapitali kako točno Djed Božićnjak posjeti ama baš svu djecu u istoj noći, i to, ni manje ni više, iz pera tvorca Ovce Shaun te Wallacea i Gromita, koje i djeca i odrasli s razlogom obožavaju. Ovaj crtić mogu gledati svi, od unuka do prabaka.

Sam u kući

Osmogodišnjak kojemu se to što ga je brojna obitelj slučajno ostavila sasvim samoga upravo na Božić, čini kao najbolja stvar na svijetu, mora se snaći kad postane metom dvojice provalnika. Srećom, snalažljivost, humor i ljubav prema neslanim šalama spase stvar u ovoj, sada već klasičnoj božićnoj komediji za osnovnoškolce.

Gremlini

Za malo veću djecu, ali i onu manju, ako gledate film kao obitelj i ako su oni manji već osnovnoj školi. Tinejdžer iz maloga američkog grada za dar na Božić dobije divno stvorenje, no, kad se zaboravi pridržavati pravila o hranjenju i pranju, nastane veliki nered, baš na Božić.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.