Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Preuzmite besplatan priručnik “Dobrodošlica na svijet”

1 min čitanja Objavljeno: 31.10.2017.

Postati roditelj najljepša je stvar na svijetu – univerzalna je rečenica svih roditelja i onih koji to žele biti.

Kako biste s ovom mišlju živjeli tijekom svih devet mjeseci slatkog iščekivanja novog člana obitelji, ali je i zadržali puno dulje, pripremili smo za vas priručnik s mnoštvom savjeta koji će vas pripremiti na mnogobrojne očekivane, no i one neočekivane situacije.

Devetomjesečni period, posve drukčiji od cijeloga života koji mu je prethodio, veoma je uzbudljivo razdoblje te će svakako donijeti mnoge promjene. Kvalitetan san i zdrava prehrana važni su svaki dan, no osobito u planiranju i pripremi za trudnoću pa stoga donosimo savjete o tome kako se brinuti za organizam te zadržati smirenost u svakoj situaciji, pa tako i u onoj pred sam odlazak u rodilište.

Trudnoća je prekrasan i uzbudljiv period stvaranja novog života, uživajte u njemu od prvoga do zadnjega dana! Rođenje djeteta bit će novi početak za bebu, ali i roditelje, no vjerujemo da ćete uz naše savjete smireno i radosno koračati obiteljskim životom.

OVDJE preuzmite priručnik i zajedno s nama započnite veselu obiteljsku avanturu!

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.