Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Ravan trbuh uz minimalan napor

1 min čitanja Objavljeno: 13.5.2019.
Ovim možemo pomoći
PROLIFE ENZIMI, kapsule

Ljeto nam se približava, a to znači samo jedno – krajnje je vrijeme da se dovedemo u formu ako želimo izgledati fit i zategnuto na plaži te se osjećati ugodno u kupaćem kostimu. Aktivacija tijela najbolja je opcija za to, no, ako vam je tjelovježba prenaporna i niste osobit ljubitelj strogih dijeta, sljedeći savjeti pomoći će vam da vaš trbuh bude ravan, a da se vi pritom ne morate pretjerano oznojiti.  

Prehrana bez rafiniranih ugljikohidrata

Rafinirani ugljikohidrati dokazano su najveći neprijatelji kada je riječ o gomilanju centimetara i masnih naslaga. Upravo zbog njih naše tijelo ne troši uskladištene masnoće, nego se radije “hrani” šećerom koji unosimo konzumacijom proizvoda bogatih takvom vrstom ugljikohidrata. Zato idući put kada bude kupovali namirnice, provjerite koliki je postotak šećera u njima pa birajte one s manjim postotkom.

Ovim možemo pomoći
PROLIFE ENZIMI, kapsule

Od velike je važnosti znati što točno unosimo u svoj organizam.

Ne posežite uvijek za niskokaloričnim proizvodima

U posljednje vrijeme na tržištu je zavladao trend niskokaloričnih proizvoda, ali nisu svi ti proizvodi doista i najzdravija opcija. Svakako provjerite što piše na deklaraciji kod voćnih jogurta, aromatiziranih voda i mliječnih namaza jer nerijetko su prepuni šećera. Kako biste smanjili nadutost ili zastoj probave uzrokovane lošom prehranom, rješenje su Prolife enzimi koji sudjeluju u procesu razgradnje ugljikohidrata, masti i proteina.

Kretanje je imperativ

Ljudsko tijelo dizajnirano je za kretanje, stoga ne čudi što je za zdrav i lijep izgled upravo kretanje ključno. Ako niste ljubitelji aktivnog vježbanja, hodanje je dovoljna aktivnost da se naš organizam pokrene. Naravno, potrebno je mnogo hodati kako bi se dogodio željen učinak ravnog trbuha. Stoga, idući put kad pođete na posao ili u trgovinu, razmislite prije nego što sjednete u automobil.

Kvalitetan san

Bez dovoljno sati sna naše tijelo teško podnosi sve napore koji ga čekaju tijekom dugog dana. Osim toga, ako priuštite sebi minimalno osam sati sna, bit ćete puni energije i tada se dugo hodanje neće činiti kao problem. Kada smo naspavani, i naše će tijelo tražiti manje nezdrave hrane, a trbuh će dugoročno poprimiti željeni oblik.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.