Normia Baby kapi
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Proizvod

Ime proizvoda

Normia Baby kapi

Generički naziv/Sastav

Lactobacillus rhamnosus GG® i Bifidobacterium, BB-12™

Terapijsko područje

gastroenterologija

Država

HR, SLO, BIH, MAK, SRB, KOS, CG

Pakiranje

8 g

Opis
NORMIA® Baby kapi sadrže pažljivo odabrane bakterijske kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium, BB-12™ u količini od minimalno 10⁹ živih bakterija sposobnih za umnožavanje. Radi se o ekskluzivnoj kombinaciji znanstveno podržanih sojeva sa sinergističkim učinkom. Navedeni sojevi istraženi su u brojnim studijama koje uključuju prijevremeno rođenu djecu, novorođenčad, trudnice i odrasle. Normia® Baby kapi vrhunske su čistoće, bez alergena, glutena, laktoze i mliječnih bjelančevina te aditiva. Mogu se koristiti već od prvog dana života, s ciljem uspostave zdrave ravnoteže crijevne mikroflore. Kod istovremene primjene s antibiotskom terapijom, Normiu i antibiotik popiti u razmaku od najmanje 3 sata.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.