Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Grlo

Naša rješenja

Primjenom jedinstvene kombinacije morske vode i propolisa stvara se tanki zaštitni film koji lako prianja na sluznicu usne šupljine i ždrijela. Glicerol doprinosi ujednačenoj raspodjeli ekstrakta propolisa na sluznici te predstavlja barijeru za štetne vanjske utjecaje te pritom djeluje umirujuće na upaljeno grlo. Proizvod se nalazi u modernom, tehnološki jedinstvenom i za korisnike vrlo prikladnom spremniku s inertnim plinom dušikom i mikroraspršivačem. Primjerena duljina aplikatora na boci omogućuje jednostavniju primjenu, što pospješuje učinak spreja.

Proizvodi

Jedinstvena kombinacija morske vode i propolisa bez alkohola i konzervansa djeluje tako da stvara zaštitnu barijeru na sluznici usne šupljine i ždrijela, pomaže umirivanju nadraženog i upaljenog grla te smanjuje nadraženost usne šupljine. Aqua Maris® Propolis sprej stvara zaštitnu barijeru na sluznici usne šupljine i ždrijela, pomaže umirivanju nadraženog i upaljenog grla, te smanjuje iritaciju usne šupljine. Sadržaj morske vode u proizvodu dodatno ovlažuje nadraženu sluznicu usne šupljine i grla.
Informacija o proizvodu

Visokokvalitetni proizvodi

Holyplant je linija tradicionalnih visokokvalitetnih proizvoda s pažljivo odabranim biljnim sirovinama. Suvremeni pristup u njihovu oblikovanju jamči njihovu djelotvornost i sigurnost. Linija je inspirirana tradicionalnim ljekarničkim recepturama.

Proizvodi

Pastile Holyplant Septogal preporučuju se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Imaju povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuju se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka
Sprej Holyplant Septogal preporučuje se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Ima povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuje se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Informacija o proizvodu

Popis proizvoda za grlo

Ime proizvoda ATK Generički naziv/Sastav Terapijsko područje Država Pakiranje Info (za HR)

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

 

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta. Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.