Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Grlo

Treći krajnik

Budući da zrak ne prolazi kroz nos i ne pročišćava se, dijete je sklonije infekcijama nosa, sinusa, uha i pluća. Sve to može dovesti do usporenog rasta djeteta. Dijete je blijedo, diše na otvorena usta jer mu se iz nosa cijedi sekret, izgleda pospano. Pritisak na Eustahijevu tubu (cjevčica koja regulira tlak u srednjem uhu) može uzrokovati bakterijske upale srednjeg uha pa se kod te djece zamjećuju i problemi sa sluhom.

Neophodna je konzultacija s otorinolaringologom koji će na temelju anamneze, kliničke slike i dobi djeteta procijeniti je li potrebna operacija.

Proizvodi

MERALYS HA 0,5 mg / ml sprej za nos
Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s „konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci od 2 do 12 godina. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka
SEPTOGAL, pastile bez šećera
Pastile Holyplant Septogal preporučuju se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Imaju povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuju se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.