Treći krajnik
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Grlo

Treći krajnik

Budući da zrak ne prolazi kroz nos i ne pročišćava se, dijete je sklonije infekcijama nosa, sinusa, uha i pluća. Sve to može dovesti do usporenog rasta djeteta. Dijete je blijedo, diše na otvorena usta jer mu se iz nosa cijedi sekret, izgleda pospano. Pritisak na Eustahijevu tubu (cjevčica koja regulira tlak u srednjem uhu) može uzrokovati bakterijske upale srednjeg uha pa se kod te djece zamjećuju i problemi sa sluhom.

Neophodna je konzultacija s otorinolaringologom koji će na temelju anamneze, kliničke slike i dobi djeteta procijeniti je li potrebna operacija.

Proizvodi

Sprej Holyplant Septogal preporučuje se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Ima povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuje se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Informacija o proizvodu
Pastile Holyplant Septogal preporučuju se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Imaju povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuju se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.