Upala grkljana
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Grlo

Upala grkljana

Uzroci bolesti mogu biti naprezanje glasa, nagle promjene temperature, hladnoća, prašina i duhanski dim. Bolest najčešće prestaje brzo, uz simptomatsku terapiju.

Međutim, upala može biti povezana s virusnom ili bakterijskom infekcijom ždrijela i nosa. Tada je potrebno primijeniti terapiju za gornje dišne putove i šutjeti jer će šutnja doprinijeti oporavku glasnica. Kod laringitisa se savjetuje odbaciti pušenje, konzumiranje alkohola i vrućih jela

Ako promuklost potraje dulje od tjedan dana, treba se savjetovati s liječnikom.

Proizvodi

Sprej Holyplant Septogal preporučuje se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Ima povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuje se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Informacija o proizvodu
Pastile Holyplant Septogal preporučuju se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Imaju povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuju se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.