Upala grkljana
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Grlo

Upala grkljana

Uzroci bolesti mogu biti naprezanje glasa, nagle promjene temperature, hladnoća, prašina i duhanski dim. Bolest najčešće prestaje brzo, uz simptomatsku terapiju.

Međutim, upala može biti povezana s virusnom ili bakterijskom infekcijom ždrijela i nosa. Tada je potrebno primijeniti terapiju za gornje dišne putove i šutjeti jer će šutnja doprinijeti oporavku glasnica. Kod laringitisa se savjetuje odbaciti pušenje, konzumiranje alkohola i vrućih jela

Ako promuklost potraje dulje od tjedan dana, treba se savjetovati s liječnikom.

Proizvodi

Sprej Holyplant Septogal preporučuje se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Ima povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuje se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Informacija o proizvodu
Pastile Holyplant Septogal preporučuju se u slučaju blažih upala usta, grla i kod obične prehlade. Imaju povoljan učinak kod promuklosti. Primjenjuju se za osvježivanje usta kod neugodnog zadaha te za održavanje normalnog stanja sluznice usta i ždrijela.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.