Normia Baby kapi

Probiotičke kapi za bebe od prvog dana života, učinkovite kod proljeva, grčeva, za vrijeme primjene antibiotika te za jačanje imunološke obrane. 

Gdje kupiti
Normia Baby kapi
Lactobacillus rhamnosus GG® i Bifidobacterium, BB-12™
gastroenterologija
8g kapi u bočici, u kutiji.
NORMIA® je dodatak prehrani namijenjen djeci od prvog dana života, odraslima, trudnicama i dojiljama. NORMIA® sadrži posebno odabrane bakterijske kulture Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium, BB-12TM živih bakterija sposobnih za umnožavanje. Koristi se kod grčeva, proljeva, za vrijeme primjene antibiotika te za jačanje imunološke obrane.
Nakon otvaranja, proizvod iskoristiti u roku od 28 dana.
Suncokretovo ulje, bakterijske kulture: Lactobacillus rhamnosus, LGG® i Bifidobacterium, BB-12TM; antioksidans: alfa-tokoferol.
Djeca od prvog dana života:

6 kapi 1 x dnevno tijekom najmanje 2 tjedna.

Za vrijeme primjene antibiotika, uzimati 6 kapi dnevno tijekom antibiotske terapije i tjedan dana nakon završetka iste.

Bočicu NORMIA® Baby kapi prije uporabe dobro protresti. Kapi se mogu koristiti samostalno ili dodati u hranu ili piće sobne temperature. Kod istovremene uporabe NORMIA® Baby kapi i antibiotika, popiti ih u razmaku od najmanje 3 sata.

Moje zdravlje

Proljev

Proljev

Proljev ili dijareju najčešće uzrokuje poremećena ravnoteža crijevne mikroflore, odnosno povećanje broja patogenih mikroorganizama kao što su rotavirusi i bakterije poput Clostridium difficile. U slučaju akutnog proljeva terapija traje nekoliko do nekoliko dana, a kod kroničnog najmanje 3 tjedna. Ovo je česta smetnja i uglavnom nije opasna po zdravlje, ali može stvoriti neugodnosti ako se ne adresira pravoremeno.

Saznaj više
Gastroezofagealna refluksna bolest

Gastroezofagealna refluksna bolest

GERB se najčešće se javlja zbog poremećaja funkcije donjeg sfinktera jednjaka, mišića koji zatvara donji dio jednjaka i sprječava vraćanje želučanog sadržaja u jednjak, usta i dišne putove. Djelovanje želučanih kiselina nadražuje jednjak, usta i dišne puteve što dovodi do pojave tegoba kod bolesnika koje mogu narušiti kvalitetu života.

Saznaj više
Infekcija bakterijom Helicobacter pylori

Infekcija bakterijom Helicobacter pylori

H. pylori spiralna je bakterija koja se može naći na sluznici čovjekova želuca i koja je najčešći uzrok gastritisa, kronične upalne reakcije želuca. Infekcija počinje ulaskom bakterije u probavni sustav, a ako se ne liječi, infekcija u većine bolesnika traje doživotno.

Saznaj više
Ulkusna bolest

Ulkusna bolest

Peptički ulkus ili čir ozljeda je stijenki želuca, dvanaesnika ili jednjaka koja nastaje agresivnim djelovanjem želučanih sokova. Tipičan simptom koji upućuje na postojanje ulkusne bolesti je bol koja se javlja neposredno nakon jela (kod želuca) ili nekoliko sati nakon jela (kod dvanaesnika).

Saznaj više

Iz JGL Obitelji

Vrijeme čitanja: 2 min

Prehrana i proljev: što jesti, a što izbjegavati?

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 2 min

Kako se oporaviti od šećernog „predoziranja“?

Pročitaj više

JGL Family
Saznaj više na jglobitelj.hr

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.