loratadin
respiratorni sustav
Contral tablete dostupne su u pakiranju od 10 ili 30 tableta u blisteru, u kutiji.
Contral pomaže u olakšavanju simptoma alergije sprječavajući učinke tvari pod nazivom ˝histamin˝, koja se stvara u organizmu kada ste na nešto alergični. Contral tablete ublažavaju simptome povezane s alergijskim rinitisom (npr. kod peludne groznice), poput kihanja, curenja ili svrbeža nosa, peckanja ili svrbeža očiju u odraslih i djece starije od 2 godine čija je tjelesna težina veća od 30 kg. Contral tablete se također mogu primijeniti za ublažavanje simptoma koprivnjače (svrbež, crvenilo te brojnost i veličina osipa). Učinak ovog lijeka traje cijeli dan i to bi Vam trebalo pomoći da nastavite s normalnim dnevnim aktivnostima i da normalno spavate.
Obratite se Vašem liječniku ili ljekarniku prije nego uzmete Contral ako imate bolest jetre, ako ste naručeni na neki kožni test za alergije. Nemojte uzimati ovaj lijek dva dana prije testiranja zato što može utjecati na rezultate testa.

Ako ste trudni ili dojite, mislite da biste mogli biti trudni ili planirate trudnoću, obratite se Vašem liječniku ili ljekarniku za savjet prije nego uzmete ovaj lijek.
Loratadin, laktoza hidrat, prethodno geliran škrob, kukuruzni škrob, magnezijev stearat.
Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik te u skladu s priloženom uputom o korištenju lijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.