kalijev citrat
gastroenterologija
Pakiranje sadrži 15 vrećica (PE/Al/PET) s po 5,6 g praška za oralnu otopinu, u kutiji.
Kalijev citrat JGL prašak za oralnu otopinu koristi se u odraslih osoba i djece starije od 2 godine za korekciju i sprječavanje smanjenja razine kalija u krvi.
Prije početka primjene lijeka, liječnik Vam treba provjeriti razinu elektrolita u krvi i srčani ritam. Ako ste stariji od 65 godina ili imate oštećenu bubrežnu funkciju, te će Vam vrijednosti nadzirati liječnik tijekom liječenja.
kalijev citrat, bezvodni, saharin; laktoza, bezvodna; citratna kiselina, bezvodna; aroma limete (05133 NA).
Uvijek primijenite ovaj lijek točno onako kako Vam je rekao Vaš liječnik ili ljekarnik te u skladu s priloženom uputom o korištenju lijeka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.