Naša rješenja
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Uho

Naša rješenja

Aqua Maris

Pomoć u očuvanju zdravlja uha

Prohodnost nosa jako je važna za zdravlje srednjeg uha pa u terapiji upale savjetujemo dekongestive poput Meralysa i ispiranje nosa proizvodima Aqua Maris!

Samo je vlažna sluznica zdrava jer takva omogućuje normalno funkcioniranje žlijezda i trepetljikavog epitela. Paleta proizvoda Aqua Maris sadrži soli i mikroelemente iz morske vode koji povećavaju pokretljivost cilija, normaliziraju proizvodnju sluzi i poboljšavaju oporavak sluznice na prirodan način. Osim toga, otopina morske vode mehanički čisti sluznicu nosa i grla od virusa, bakterija, gljivica i alergena (peludi, prašine, kemikalija).

 

Zato se primjena sprejeva za nos i grlo Aqua Maris može provoditi kao dnevna higijenska navika i preventivna mjera. Očuvamo li zdravlje gornjih dišnih putova, zaštitili smo i donje!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.