Održivi rast
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Kompleks Pharma Valley

Održivi rast

U svoje poslovanje kontinuirano ugrađujemo postulate društvene odgovornosti te u interakciji s ostalim sudionicima nastojimo biti primjer i doprinositi usklađivanju vlastitog rasta i razvoja s razvojem okruženja.

Prilikom izgradnje kompleksa Pharma Valley odabrali smo napredna tehnološka i ekološka rješenja, a u budućoj eksploataciji dosegli razinu maksimalne moguće uštede energije.

Grijanjem kroz sustav plamenika pogonjen ELLU i rasvjetom u regulirajućoj LED tehnici postižemo godišnju uštedu u energiji od 3.641 MW/h, što čini značajno manju emisiju CO2 od 855 tona godišnje.

 

Vrijedi istaknuti i kako je u vodospremu dodan dodatni bazen od 100 m3 koji skuplja čiste otpadne tehnološke vode, a koje se potom koriste za zalijevanje hortikulture. Druge tehnološke otpadne vode prolaze biološki pročiščivač prije ispuštanja u kanalizacijski sustav. Također, na lokaciji Svilno 1 instaliran je solarni sustav za dogrijavanje tople sanitarne vode.

Ulaganjem u napredna, nekonvencionalna rješenja u području energetske učinkovitosti, postignuto je značajno smanjenje troškova rada u odnosu na dosadašnje troškove, povećanje produktivnosti i u povećanje kvalitete isporuke proizvoda i usluga kupcima i potrošačima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.