Opis pogona
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Prva faza naše najveće investicije u povijesti, poslovno-istraživačko-proizvodnog kompleksa Pharma Valley u Svilnom u Rijeci, realizirana je 2015. godine.

Pronalaženje, zadržavanje i unaprjeđivanje tržišnih pozicija u izuzetno kompetitivnom poslovnom okruženju u kojem poslujemo nije moguće bez ulaganja u najsuvremenije tehnologije.

Naša je tvornica napravljena prema vlastitoj formuli ravnoteže i održivosti, izgledom zrcali strukturu DNK koja označava život, ali i dinamiku propulzivnog rasta JGL-a. Kompleks kao istaknuti znak u prostoru mijenja vizuru ulaska u grad Rijeku i svojevrstan je hommage riječkoj industrijskoj baštini.

 

Riječ je o integriranom pristupu koji spaja najbolje prakse upravljanja proizvodnim procesima, najmodernije tehnologije u farmaceutskoj proizvodnji i visoke standarde zaštite okoliša. Čvrsto vjerujemo kako je to jedini ispravan pristup za kompanije koje postavljaju dugoročno održiv poslovni model.

Investicija uključuje i proizvodnu lokaciju Svilno 1 u čijem je sklopu instalirana automatizirana proizvodna linija očnih kapi, mikrobiološki laboratorij i laboratorij sterilnosti.

Nova tehnologija i novi proizvodni pogon omogućuju nam širenje postojećeg portfelja novim proizvodima iz našeg vlastitog razvoja u novim farmaceutskim oblicima.

Na Svilnom 2 nalaze se skladišni prostori, proizvodni pogoni, energana, IT server, uredski prostori te popratni sadržaji. U tehnološkom dijelu za izdvojiti valja proizvodnju oblika BoV (Bag On Valve), zamjenu klasične šaržne proizvodnje kontinuiranom, instalaciju automatiziranog robotiziranog visokoregalnog skladišta te uvođenje fleksibilne finalizacije koja omogućuje troškovno učinkovit proces pakiranja.

1. Faza investicije

Izgradnja poslovno-istražiovačko-proizvodnog kompleksa

2. Faza investicije

Izdvajanje automatskog visokoregalnog skladišta

3. Faza investicije

Izdvajanje zasebnih proizvodnji

4. Faza investicije

Izdvajanje razvojnog centra

U drugoj fazi predviđeno je izdvajanje automatskog visokoregalnog skladišta, zatim izdvajanje proizvodnje, a u četvrtoj fazi razvojnog centra. Na istoj lokaciji tvrtka će se, po potrebi, moći modularno širiti što će, u dugoročnoj perspektivi, osigurati preduvjete za brzu prilagodbu zahtjevima tržišta i kupaca.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.