Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL Savjetovalište

#Žensko zdravlje

Poštovani, zadnjih dvije godine stalno se borim s upalama i sirastim iscjetkom, tj. Candidom jer se stalno borim s padom imuniteta. Htjela sam provjeriti s Vama, koliko bi se dugo trebalo trošiti Lactogyn jer vjerujem da mi od jedne kutije neće biti bolje? Lp Petra

Poštovana Petra,

Lactogyn kapsule su pomoć u liječenju kandide.To znači da ih uzimate uz th koju vam savjetuje ginekolog. Međutim, Lactogyn kapsule nastavljate uzimati i poslije lokalne terapije (s vaginaletama ili kremom). Predlažemo da 2 tjedna uzmete 2×1 kapsulu, a zatim još 6 tjedana 1×1.Obratite pozornost na prehranu, isključite slatkiše, svježi kruh, suhomesnate proizvode, jer potiču rast kandide. Bilo bi uputno napraviti kuru s kvalitetnim vitaminima za podizanje općeg imuniteta. Za dodatne informacije možete se javiti i u naše telefonsko savjetovalište.

Srdačan pozdrav

JGL Savjetovalište

Postavite nam pitanje ili pogledajte odgovore na pitanja drugih korisnika koje je odabralo naše uredništvo.

Poštujemo vašu privatnost - sve objave u JGL Savjetovalištu su anonimne!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.