Darujemo u prosincu za djetinjstva jednakih mogućnosti
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Spletni nakup Novosti

Darujemo u prosincu za djetinjstva jednakih mogućnosti

1 min čitanja Objavljeno: 18.11.2020.

S ciljem osvještavanja problema siromaštva djece u Hrvatskoj, kao i približavanja društveno odgovornog djelovanja naše grupacije, u suradnji s udrugom CeKaDe iz Rijeke pokrenuli smo humanitarni projekt unutar ljekarni Pablo.

Naime, JGL drugu godinu zaredom financijski potpomaže program socijalnog uključivanja djece „Moje mjesto pod suncem” spomenute Udruge. Program je osmišljen kako bi djeci lošeg socioekonomskog položaja koja žive u nepovoljnijim financijskim, odnosno životnim prilikama osigurao poticajno okruženje u kojem bi imala priliku sudjelovati u aktivnostima koje im njihovi roditelji nisu u mogućnosti pružiti. To čine tako što im pomažu u stjecanju znanja i razvoju vještina iz područja od njihovog posebnog interesa/sklonosti te organizacijom svakodnevnih aktivnosti.

Kako bismo i našim kupcima omogućili da sudjeluju u pomoći programu, svatko tko u prosincu u Pablu kupi dva JGL-ova proizvoda iz linije Aqua Maris i Reflustat dobiva gratis torbu na poklon! Dio sredstava od prodaje proizvoda izdvaja se za program „Moje mjesto pod suncem“. Na taj način zajedno pokazujemo da nismo imuni na društvene nepravde, ali i da se zalažemo za djetinjstva jednakih mogućnosti, sve s ciljem da što više djece dobije svoje mjesto pod suncem!

To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Pravila uporabe spletnega mesta i politika piškotov