Na Kukuljanovu niče visokoregalno automatizirano skladište JGL-a
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Spletni nakup Novosti

Na Kukuljanovu niče visokoregalno automatizirano skladište JGL-a

1 min čitanja Objavljeno: 05.1.2021.

S novom godinom postali su vidljivi prvi radovi iznad tla na novom logističkom centru JGL-a, jednom od tri ključna objekta u sklopu novog investicijskog projekta Integra 2020. 

Distribucijski centar smješten je na parceli površine od 21 tisuće četvornih metara u sjeveroistočnom dijelu Industrijske zone Bakar. Objekt je bruto površine šest tisuća kvadrata i sastoji se od dva funkcionalno povezana i konstruktivno odvojena dijela – automatiziranog skladišta u temperaturnom režimu od 15 do 25 stupnjeva te ekspedita koji se formira istočno i južno oko skladišta i koji uključuje prostor rashladnog skladišta.

Suvremeno i potpuno automatizirano, visokoregalno skladište s vlastitim ekspeditom na Kukuljanovu osigurat će dodatnih 15 500 paletnih mjesta, a početkom ožujka započet će njegova montaža te se probni rad sustava planira za studeni 2021. Hala će dosezati visinu od 22 metra i bit će najviša građevina u zoni.

Investicijski projekt Integra 2020 JGL-u će omogućiti iskorištavanje novih poslovnih prilika, povećanje produktivnosti te još uspješnije konkuriranje najboljim farmaceutskim kompanijama u svijetu.

To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Pravila uporabe spletnega mesta i politika piškotov