Aqua Maris
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Nos Naše rešitve

Aqua Maris

Aqua Maris je linija prirodnih preparata na osnovi morske vode iz Jadrana, osmišljena za svakodnevnu uporabu, u kući i u pokretu.

Linija naših proizvoda namijenjena je specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih te donosi olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe i pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom.

Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo, uključujući dojenčad i djecu, ključne su čistoća i blagost proizvoda, a proizvodi ne sadrže konzervanse niti aditive te se mogu koristiti neograničeno. Napredna tehnologija Bag-on-Valve štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima, a kao potisni plin rabi se dušik koji sačinjava 80 posto atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima.

Proizvodi

Fiziološka otopina najčišće morske vode iz Jadrana. Aqua Maris namijenjen je svakodnevnoj higijeni i ovlaživanju nosa, zdravom disanju svakoga dana i svake noći. Dostupan je u praktičnoj bočici s nježnim raspršivanjem.
Pršilo za nos Aqua Maris® 4Allergy lajša simptome alergijskega rinitisa in pomaga pri obnovi nosne sluznice.
Preberite več
Dječji je nos poseban te zahtijeva i posebnu njegu. Za najmanje nosiće preporučujemo kapi Aqua Maris kontrolirane kvalitete i dokazano pogodne za uporabu od najranije dobi. Anatomski oblikovan aplikator omogućuje sigurnu i nježnu primjenu u ležećem položaju. Svakodnevna upotreba osigurat će zdravo disanje vaše bebe.
Pročišćena morska voda iz Jadrana. S 80-ak minerala i oligoelemenata, bogata natrijem, kalcijem, cinkom, magnezijem, i jodom, morska voda iz Jadrana predstavlja prirodni lijek za začepljen nos.
Fiziološka otopina najčišće morske vode iz Jadrana, obogaćena dodatkom d-pantenola (provitamin B5). Kombinacija prirodno ljekovitih svojstava morske vode i provitamina B5 pomaže regeneraciji sluznice nosa. Posebno se preporučuje pušačima i osobama koje se odvikavaju od pušenja, ali i u ostalim slučajevima oštećene nosne sluznice, npr. uslijed čestog apliciranja lijekova u nos.
Kožu nosa nadraženu kihanjem i brisanjem njeguje Aqua Maris mast s vitaminima A i E i d-pantenolom.
Aqua Maris Talasoterapija, sustav za ispiranje nosa, pruža cjelovit talasoterapijski učinak – spoj djelovanja morske soli i ljekovitog bilja Mediterana. Preporučuje se kod kronično začepljenog nosa, upala sinusa i alergija, ali i za održavanje zdravlja i higijene nosa. Posebno se preporučuje svima koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom.
Morska sol Aqua Maris bez aditiva obogaćena je visokovrijednim esencijalnim uljima mirte i smilja koja djeluju antiseptički, protuupalno i omekšavaju sluz.
Fiziološka otopina morske vode s naprednom tehnologijom Bag-on-Valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Koristi se ako je nosić začepljen za oslobađanje prirodnim djelovanjem morske vode.
Fiziološka otopina morske vode namijenjena je svakodnevnoj higijeni te uklanjanju sekreta iz začepljenih nosnih šupljina.
Fiziološka otopina morske vode namijenjena je svakodnevnoj higijeni te uklanjanju sekreta iz začepljenih nosnih šupljina.
Sprej za nos Aqua Maris Hypertonic na prirodan način odčepljuje nos kod prehlade, gripe ili alergije. Zbog visoke koncentracije soli, hipertonična otopina uklanja višak tekućine iz sluznice nosa po principu osmotskog gradijenta, smanjuje njezino oticanje i olakšava disanje kroz nos. Prikladan je za odrasle i djecu stariju od jedne godine te siguran za primjenu kod trudnica.

To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Pravila uporabe spletnega mesta i politika piškotov