20. Fiumanka odjedrena uz manjak vjetra, ali dobru zabavu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

20. Fiumanka odjedrena uz manjak vjetra, ali dobru zabavu

1 min čitanja Objavljeno: 02.7.2019.

Prošlo je dvadeset godina otkada je riječka Fiumanka prvi put razvila svoja jedra. Malo tko je tada vjerovao da će se gradu poput Rijeke dogoditi regata poput Fiumanke. A ne samo da se dogodila, nego i uspješno jedri već čitava dva desetljeća! 

Fiumanka je postala nezaobilazno mjesto susreta nautičara, medija i gospodarstvenika. Zahvaljujući svojim medijskim jedrima, otplovila je daleko izvan nacionalnih granica Hrvatske i prometnula se među vodeće nautičke događaje.

U istoj 20. obljetnici kao naš Aqua Maris, riječka je regata od 6. do 9. lipnja 2019. iznova pokazala svu ljepotu riječkog zaljeva, otvorene luke i srca, ali iznad svega zajedništva i dobre zabave! 

Unatoč manjku vjetra, ponovno je ispunila očekivanja brojnih sudionika među kojima je bio i JGL-ov tim u sastavu Mate Poropat, Marko Sinčić, Kristina Nežić, Martina Rahelić, Renata Miculinić, Ana Đorđević, Tea Jelača i Vladimir Maleš. 

Foto: Miro Dežulović

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.