20. Fiumanka odjedrena uz manjak vjetra, ali dobru zabavu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

20. Fiumanka odjedrena uz manjak vjetra, ali dobru zabavu

1 min čitanja Objavljeno: 02.7.2019.

Prošlo je dvadeset godina otkada je riječka Fiumanka prvi put razvila svoja jedra. Malo tko je tada vjerovao da će se gradu poput Rijeke dogoditi regata poput Fiumanke. A ne samo da se dogodila, nego i uspješno jedri već čitava dva desetljeća! 

Fiumanka je postala nezaobilazno mjesto susreta nautičara, medija i gospodarstvenika. Zahvaljujući svojim medijskim jedrima, otplovila je daleko izvan nacionalnih granica Hrvatske i prometnula se među vodeće nautičke događaje.

U istoj 20. obljetnici kao naš Aqua Maris, riječka je regata od 6. do 9. lipnja 2019. iznova pokazala svu ljepotu riječkog zaljeva, otvorene luke i srca, ali iznad svega zajedništva i dobre zabave! 

Unatoč manjku vjetra, ponovno je ispunila očekivanja brojnih sudionika među kojima je bio i JGL-ov tim u sastavu Mate Poropat, Marko Sinčić, Kristina Nežić, Martina Rahelić, Renata Miculinić, Ana Đorđević, Tea Jelača i Vladimir Maleš. 

Foto: Miro Dežulović

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.