Predanost, odlučnost i energija koja stvara napredak

JGL u zajednici Hero photo

Društvena odgovornost

Snažnija zajednica

Snažnija zajednica

Od samog osnutka prepoznajemo važnost ulaganja u lokalnu zajednicu pa je tvrtka nerijetko uključena u sponzoriranje, doniranje i/ili pokretanje projekata i inicijativa koje doprinose razvoju društvenog okruženja. Uz to, svakodnevno gradimo partnerstva diljem svijeta kako bi aktivno sudjelovali u jačanju općeg zdravstvenog sustava, povećavanju dostupnosti proizvoda i pronalaženju održivih rješenja za zdravstvene izazove današnjice, ali i sutrašnjice.

Održiva budućnost

Održiva budućnost

Nastojimo poboljšavati i unapređivati radne i ekološke uvjete, osviješteno smanjivati utjecaj na okoliš, podizati svijest o raznolikosti i uključivanju, odgovorno upravljati poslom te podupirati najviše etičke standarde na svakoj stepenici stvaranja kvalitetnog proizvoda – od istraživanja i razvoja do prodaje i marketinga.

Aktivno čuvamo društvo i okoliš

Svojim odnosom prema društvu i okolišu nastojimo biti primjer drugima. Gradimo održivi model poslovanja kako bismo onima koji dolaze ostavili zdraviju sredinu za život.

1 min čitanja

JGL tim na UNICEF-ovoj Mliječnoj stazi

U nedjelju, 18. rujna, završila je tradicionalna UNICEF-ova utrka Mliječna staza, koja se na tisućama staza, virtualno, ali i na događanjima uživo, odvijala tijekom deset dana za podršku mentalnom zdravlju djece i mladih.


JGL uz Ljetnu školu medicine ronjenja
1 min čitanja

JGL uz Ljetnu školu medicine ronjenja

Novo izdanje Ljetne škole medicine ronjenja za izvrsne studente medicine iz cijeloga svijeta, započelo je prvim zaronom u Kraljevici. 

Dišemo lakše uz biljke i Aqua Maris!
1 min čitanja

Dišemo lakše uz biljke i Aqua Maris!

Početkom travnja održan je Proljetni festival Kids Fashion Weekend u zagrebačkom Zoološkom vrtu, na kojemu je održan niz zanimljivih radionica i animacija za djecu.

Javite nam se

Ako imate pitanje za nas ili želite saznati više o našim proizvodima i uslugama, pošaljite upit i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.