Prijava nepravilnosti

JADRAN-GALENSKI LABORATORIJ d.d. (Društvo) u svom poslovanju teži poštivanju svih primjenjivih propisa i poslovnih standarda te je u interesu Društva da se eventualne nepravilnosti u poslovanju isprave i uklone.

Društvo ohrabruje svaku osobu koja ima informacije o potencijalnim nepravilnostima u njegovom poslovanju da ih prijavi i tu svrhu joj stavlja na raspolaganje odgovarajuća sredstva za prijavu nepravilnosti.

Društvo je usvojilo Pravilnik o unutarnjem postupku prijavljivanja nepravilnosti kojim uređuje unutarnji postupak prijavljivanja nepravilnosti, postupak zaštite prijavitelja nepravilnosti te sva prava i obveze koja za Društvo i prijavitelja nepravilnosti proizlaze iz toga.

Prijavu nepravilnosti možete podnijeti povjerljivoj osobi:

  • pisanim putem na adresu: JADRAN-GALENSKI LABORATORIJ d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka, n/p Rafaela Bačić Milun, povjerljiva osoba, odnosno n/p Iva Pevalek, zamjenik povjerljive osobe
  • putem elektroničke pošte: [email protected]; [email protected]
  • telefonskim putem: 0995349904; 09213255124
  • donijeti osobno u ured broj 211 ili 011, Svilno 20, Rijeka, radnim danom od 8:00 do 16.00 sati. 

Povjerljiva osoba u Društvu: Rafaela Bačić Milun

Zamjenik povjerljive osobe u Društvu: Iva Pevalek

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.