Kutak za medije

Novosti iz Doline inovacija

JGL tim na UNICEF-ovoj Mliječnoj stazi
1 min čitanja

JGL tim na UNICEF-ovoj Mliječnoj stazi

U nedjelju, 18. rujna, završila je tradicionalna UNICEF-ova utrka Mliječna staza, koja se na tisućama staza, virtualno, ali i na događanjima uživo, odvijala tijekom deset dana za podršku mentalnom zdravlju djece i mladih.

Drugi sastanak Znanstvenog vijeća JGL-a
2 min čitanja

Drugi sastanak Znanstvenog vijeća JGL-a

Znanstveno vijeće JGL-a, nezavisno tijelo s vrsnim inozemnim i domaćim stručnjacima koji ojačavaju znanstveni profil projekata kompanije, sastalo se na drugom godišnjem sastanku.

U gospićkoj ljekarni Pablo Teslin kutak za posjetitelje
1 min čitanja

U gospićkoj ljekarni Pablo Teslin kutak za posjetitelje

Spomen ploču Nikoli Tesli na njegovoj kući, u kojoj je boravio značajne godine djetinjstva i odlučio upisati tehnički fakultet, postavili su danas djelatnici Pablo ljekarne i JGL Muzeja farmacije u Gospiću.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.