Kutak za medije

Novosti iz Doline inovacija

JGL investicijski projekt Integra
2 min čitanja

Završen investicijski projekt Integra: „JGL daje doprinos Hrvatskoj kakvu želimo”

Jadran-galenski laboratorij (JGL), najveća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, privela je kraju trogodišnji investicijski projekt INTEGRA vrijedan 53 milijuna eura. Izgradnjom dvaju visokotehnoloških objekata na Svilnom i Kukuljanovu te nabavkom vrijedne opreme značajno su povećani kapaciteti i tehnološke mogućnosti istraživanja i razvoja, proizvodnje sterilnih sprejeva, kapi i aerosola te logistike i distribucije.

JGL Integra suvremeni pilot pogon
2 min čitanja

Kuća inovacija integrirana u prirodno okruženje

Kao rezultat JGL-ove investicije u projekt INTEGRA u Rijeci je niknulo moderno zdanje u kojem se nalaze laboratoriji za istraživanje, razvoj i kontrolu kvalitete, suvremeni pilot pogon, uredski prostori, restoran za zaposlenike i goste te izložbeni prostor JGL Muzeja farmacije. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.