Novosti


Nova JGL R&D zgrada
1 min čitanja

JGL-ov investicijski projekt INTEGRA nominiran za gospodarski događaj godine

Večernji list i Poslovni dnevnik već osam godina organiziraju izbor gospodarstvenika i gospodarskog događaja godine. Stručni žiri kojeg čine urednici i novinari, kao i čelnici gospodarskih udruženja te dekani ekonomskih fakulteta tako su i ove godine izabrali su pet najuspješnijih domaćih menadžera te pet događaja koji su presudno utjecali na gospodarska zbivanja u 2023., a jedan od nominiranih događaja je i završetak velikog JGL-ovog investicijskog projekta INTEGRA.

Predstavnici Grupacije Svjetske banke posjetili JGL
1 min čitanja

Predstavnici Grupacije Svjetske banke posjetili JGL

Kao priprema za buduću strategiju suradnje Republike Hrvatske i Grupacije Svjetske banke provodi se niz konzultacija s različitim dionicima. U sklopu tih konzultacija predstavnici ureda Svjetske banke u Hrvatskoj izrazili su želju posjetiti JGL, a susret je realiziran 7. studenoga 2023. godine.

JGL Muzej farmacije rođendan
1 min čitanja

Tri godine rada JGL Muzeja farmacije

JGL Muzej farmacije slavi treći rođendan! Ovaj poseban muzej, specijaliziran za povijest farmacije otvoren je 22. listopada 2020. godine u centru Rijeke, u Užarskoj ulici. 

JGL na konferenciji „Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji“
1 min čitanja

JGL na konferenciji „Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji“

U organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu te Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu 24. listopada 2023. održana su predavanja i panel rasprave na temu „Inovacija u farmaceutskoj proizvodnji“.

Znanstveno vijeće JGL-a
1 min čitanja

Održan treći godišnji sastanak Znanstvenog vijeća JGL-a

Znanstveno vijeće JGL-a (JGL Scientific Advisory Bord - SAB), nezavisno tijelo s vrsnim inozemnim i domaćim stručnjacima koji ojačavaju znanstveni profil projekata kompanije, sastalo se na trećem godišnjem sastanku. 

JGL investicijski projekt Integra
2 min čitanja

Završen investicijski projekt Integra: „JGL daje doprinos Hrvatskoj kakvu želimo”

Jadran-galenski laboratorij (JGL), najveća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, privela je kraju trogodišnji investicijski projekt INTEGRA vrijedan 53 milijuna eura. Izgradnjom dvaju visokotehnoloških objekata na Svilnom i Kukuljanovu te nabavkom vrijedne opreme značajno su povećani kapaciteti i tehnološke mogućnosti istraživanja i razvoja, proizvodnje sterilnih sprejeva, kapi i aerosola te logistike i distribucije.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.