Novosti


Vrijedna donacija JGL-a Zavodu za hematologiju KBC-a Rijeka
1 min čitanja

Vrijedna donacija JGL-a Zavodu za hematologiju KBC-a Rijeka

JGL je donirao prijenosni ultrazvučni uređaj s pripadajućim softverom za ultrazvuk te konveksnim i linearnim sondama za vršenje pregleda Zavodu za hematologiju Klinike za internu medicinu Kliničkog bolničkog centra Rijeka

U JGL-u održana komemoracija za Zdravka Saršona
2 min čitanja

U JGL-u održana komemoracija za Zdravka Saršona

Danas je u JGL-u održana komemoracija za Zdravka Saršona, mag.pharm, jednog od osnivača JGL-a i višegodišnjeg člana Upravnog odbora kompanije, koji je preminuo 8. prosinca 2022. godine. 

Neka Aqua Maris bude s Vatrenima!
1 min čitanja

Neka Aqua Maris bude s Vatrenima!

JGL i Hrvatski nogometni savez (HNS) dogovorili su zdravstveno-stručnu suradnju koja će spojiti dva međunarodno ugledna, uspješna i priznata brenda - hrvatsku nogometnu reprezentaciju i Aqua Maris. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.