Što nudimo studentima

Studiraj i radi

Studiraj i radi

Tijekom cijele godine nudimo studentske poslove u raznim područjima, različitog trajanja i dinamike. Prednost dajemo kandidatima koji već imaju praktična iskustva, a nerijetko i zaposlimo svoje studente nakon što diplomiraju. Ako imaš studentska prava i slobodnog vremena uz studiranje, javi nam se na natječaj ili ostavi otvorenu zamolbu da bismo te mogli kontaktirati kad se ukaže nova prilika.

Provjeri pozicije
Stručne prakse

Stručne prakse

Studentima diplomskih studija nudimo stručne prakse različitih usmjerenja, uz mentoriranje naših vrhunskih stručnjaka. Da bismo pružili kvalitetno iskustvo, nudimo vođeni plan prakse i edukacija. Ovisno o području rada, praksu možeš odraditi u Pharma Valleyju ili na daljinu. Natječaj za studenske prakse objavljujemo svake godine u veljači.

Stipendirane prakse za studente Farmacije

Stipendirane prakse za studente Farmacije

U suradnji s Farmaceutsko-medicinskim fakultetom iz Zagreba pokrenuli smo projekt stipendiranih praksi koji se aktivira prema našim potrebama kroz godišnje kampanje.
Studenti između predstavljenih područja biraju case study koji ih najviše zanima te moraju ponuditi svoje rješenje, a dva najuspješnija dobivaju priliku odraditi stipendiranu praksu u ljetnim mjesecima mjeseci kroz dvije godine, nakon čega imaju mogućnost zapošljavanja kod nas.

Diplomski radovi

Diplomski radovi

Pišeš diplomski rad i želiš se upoznati s našim poslovnim procesima? Nudimo ti stručnu pomoć naših iskusnih zaposlenika koji će te voditi kroz temu, upoznati s našim procesima i pomoći ti da dobiješ sve potrebne informacije za pisanje rada.
Pošalji nam svoj upit s informacijama o temi rada ili poslovnom području koje te zanima i odgovorit ćemo ti u najkraćem mogućem roku.

Prakse za studente Biotehnologije u Rijeci

Prakse za studente Biotehnologije u Rijeci

Višegodišnju suradnju ostvarujemo sa studijem biotehnologije u Rijeci gdje studentima 3. godine preddiplomskog studija omogućujemo stručnu praksu u trajanju od dva tjedna. Praksa se odrađuje u odjelima proizvodnje, kontrole kvalitete, istraživanja i razvoja, osiguranja kvalitete te registracije.

Saznaj više

Upoznaj naše zaposlenike

Zanima te kako izgleda praksa ili studenski posao u JGL-u iz prve ruke? Pročitaj iskustva naših zaposlenika i otkrij zašto je JGL idealno mjesto za tvoje prve poslovne korake.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.